Szolgáltatásaink

Értékesítés

Kérjen árajánlatot termékeinkre beüzemeléssel a weboldalon vagy telefonon. Rendeljen prémium márkák széles kínálatából. 10 év szakmai tapasztalat. Prémium márkák. Állandó akciók. 

Telepítés,beüzemelés

Klímaszerelés, tanácsadás. Klímát szeretne? Nem tudja milyet? Segítünk megtalálni a megfelelő készüléket. Kérjen ingyenes felmérést a klíma szerelés előtt! 

Karbantartás,javítás

A klíma karbantartás a gazdaságos működés, hosszabb garancia és az egészséges levegő miatt érdemes szakemberrel elvégeztetni évente minimum egyszer.( fűtésre használt klímáknál évente kétszer) A klíma javítás alkalmával mindenképpen szakemberre ajánlatos bízni a feladatot, hiszen mind az esetleges alkatrészcsere, mind a ki-, és beszerelés hozzáértést és szakértelmet követelnek meg.

Hőszivattyú-Gépészet

A legtöbb hőszivattyú telepítő nem vállalja a vizes kör bekötését és külön szakembert kell keresni: Mi elvégezzük a hőszivattyú teljes beüzemelését, hűtőköri és víz oldallal együtt! A vízköri bekötésre minden esetben egyedi árajánlatot készítünk.  

Extrém munkakörnyezet

Alpintechnikával rendelkező szakembereink a nehezen megközelíthető és magasban lévő telepítéseket,javításokat és karbantartásokat is el tudják végezni biztonságosan és precízen.

Központi Hűtés/Fűtés vezérlés

A fűtési-hűtési rendszerek megbízható, az igényekhez igazodó, gazdaságos működtetéséhez szabályozó rendszerre van szükség. A megfelelő megoldás kiválasztásához ismerni kell az üzemeltetni kívánt rendszer felépítését, a vezérelni kívánt egységek paramétereit, az ellátandó feladatok típusát és nem mellesleg a felhasználó elvárásait.Ha egy jól működő, biztonságos rendszert szeretne, ismerje meg ajánlatunkat vagy válogasson a különböző szabályozó rendszereink közül!